* English version below *

Im September 2021 schrieben der Alumni Club der MedUni Wien und die Gesellschaft der Ärzte in Wien erstmals den Dora Brücke-Teleky Award für herausragende Publikationen von Postdocs der MedUni Wien aus.

Aus 33 hervorragenden Einreichungen wählte eine unabhängige Jury die drei GewinnerInnen:

• Rebecca Herzog, Universitätsklinik für Kinder- und Jugendheilkunde,
  • Philipp Starkl, Universitätsklinik für Innere Medizin I, und
  • Dimitris Tsiantoulas, Klinisches Institut für Labormedizin.

Am 19.1.2022, um 19 Uhr werden sie ihre Arbeiten vorstellen und die Auszeichnung entgegennehmen. Die PreisträgerInnen dürfen sich über je 800 Euro Preisgeld vom Alumni Club der MedUni Wien freuen.

Die Veranstaltung wird als Livestream angeboten.

>> Zur Anmeldung

* * *

In September 2021, the Alumni Club and the Society of Physicians in Vienna launched the first Dora Brücke-Teleky Award for outstanding publications by MedUni Vienna postdocs.

From 33 outstanding submissions, an independent jury selected the three winners:

•     Rebecca Herzog, Department of Pediatrics and Adolescent Medicine,
  •     Philipp Starkl, Department of Medicine I, and
  •     Dimitris Tsiantoulas, Clinical Institute of Laboratory Medicine.

On January 19, 2022, at 7 p.m., they will present their work and receive the award. The winners will be awarded 800 euros prize money each from the MedUni Wien Alumni Club.

The event will be held online.

>> Registration

Eine Kooperation von / a cooperation of